فراخوان بچه های مهد اختر

فراخوان ثبت مشخصات بچه های مهد اختر

نظر شما درباره مهدکودک اختر چیست؟

حاضرین در سایت

ما 50 مهمان آنلاین داریم
درباره مهد چاپ فرستادن به ایمیل
جمعه, 26 مهر 1387 ساعت 09:28
سی وسه سال پیش در اول مهرماه 1353 اولین مهد کودک وکودکستان خصوصی با شیوه نوین وامروزی با همت بلند ودستان توانمند و اراده استوار انسانی نیکوکار ، عاشق وعلاقه مند به کودکان در شهر کرمان بنیاد گذاشته شد .
بانو سیده بتول قاضی الحسینی زنی از سادات عالیقدر که با اتکاء به دانش وکسب تجارب ارزنده در حرفه مقدس مربیگری وبا گذراندن دوره های علمی در سطوح علمی مراکز عالی داخل وخارج از کشور ، اقدام به تاسیس مرکزی برای پرورش وآموزش کودکان سنین پیش دبستان در شهر کرمان بنام اختر گذراند .از همان نخستین ایام وما ههای فعالیت ، نو آوری وابتکار در جذب کودکان وارائه را ه ها وشیوه های جدید پرورشی وآموزشی که از عملکرد صادقانه ، خالصانه ومیزان علاقه این بانو ی بزرگوار نسبت به کودکان ناشی می شد . میزان محبوبیت ومقبولیت این واحد پرورشی واموزشی را بسرعت بالا برده وجایگاهی ویژه در میان خانواده ها وکودکان باز نمود .در سال تحصیلی 54/53 وهمزمان با نخستین سال فعالیت بیش از صد کودک در مقاطع سنی مختلف در مهد کودک اختر با شیوه های علمی وکارشناسانه ودر میان امواج مهر ومحبت مربیانی متعهد ودلبسته حرفه مربیگری وبا مدیریت بانو سیده بتول قاضی الحسینی ملقب به اختر تحت پرورش ویادگیری قرار گرفتند.
محصل تلاش ونتایج مثبت عملکرد مهد کودک اختر در همان سال اول منجر به استقبال مردم از اولین مهد کودک خصوصی گردید ودر سال دوم فعالیت این مرکز که بواسطه گنجایش محدود پذیرش نمی توانست بیش از صد کودک را پذیرا باشد . مجبور به تعویض ساختمان ونقل مکان از خیابان شهاب به خیابان شهناز سابق وجهاد فعلی گردید وبا افزایش تعداد کلاسها نزدیک به یک صد شصت نفر کودک را پذیرش نمود . روند توسعه به واسطه حسن مدیریت وعلاقه مندی واشتیاق مربیان به اعمال روشها وشیوه های علمی وعلمی خلاقانه در این حرفه سال به سال رو به فزونی بود ودر سال چهارم فعالیت 58/57 مهد کودک اختر به ساختمان سوم خود واقع در خیابان مولوی انتقال یافت وهمچنان سال به سال بر میزان محبوبیت واستقبال خانواده ها از مهد کودک وکودکستان اختر افزوده می گردید.
چها ر سال اسکان مهد کودک اختر در خیابان مولوی فریادهای شادی ونشاط کودکان را از حیاط وکلاسهابه خانه های همجوار وهمچنین تا داخل خانه های کودکان امتداد می داد . بدلیل کمبود فضا و فرسودگی ساختمان خیابان مولوی مهد کودک در سال 1362 به ساختمان فعلی واقع در بلوار جمهوری اسلامی انتقال یافت واز سال 62 تا کنون در پناه عنایات والطاف الهی وبشکرانه جناب آقای محمدر ضا نظریان مالک بسیار خوب که انسانی وارسته و فرهنگ دوست هستند همچنان در این مکان اسکان داریم وتوانسته ایم فضاها وامکاناتی جدید از قبیل توسعه ساختمان کلاسها ، احداث سالن سینمای کوچک ، احداث استخر سر پوشیده ، احداث پارک ، احداث سالن ورزشی ، احداث مرکز ستاره شناسی ( پلانتاریوم) ودهها خدمت دیگر را به این مجموعه بیافزائیم.
در سال 1375 ضایعه ای اسفناک برای خانواده اختر رخ داد که خاطره تلخ آن هیچگاه فراموش نمی شود وآن ضایعه رحلت بانوی بزرگوار موسس مهد کودک اختر بود که در سال 74  بدلیل تومور مغزی تحت نظر ودست به گریبان این بیماری مهلک  بستری بود وسر انجام پس از چندین مرحله جراحی در تیرماه 75 در شهر مشهد دار فانی را وداع گفت امروز هر چند شادروان سیده بتول قاضی الحسینی در جمع خانواده اختر حضور فیزیکی ندارد اما روح پاک وعاشق ودلبسته او به کودکان همه جا ودر همه حال حاضر وناظر است . او همیشه ودر همه حال دغدغه ونگران کودکان بود وپیوسته خواستار حفظ ا عتماد و اطمینان خانواده ها وهمچنین خوش نامی این مرکز بود وما پیوسته با تمام وجود سعی داریم تا خواسته های اور ا که خواسته فرد فرد ماست اجابت کنیم. از مهرماه 1368  که مسئولیت این واحد آموزشی وپرورشی بدست خانم مهشید مشرقی خراسانی محول گردیده هر سال قوس صعودی خدمات مختلف در نمودارها به عیان مشخص است واینک مهد کودک وآمادگی اختر به دانشگاه وکالجی برای کودکان مبدل گردیده است نزدیک به 2000 متر مربع فضاهای مختلف آموزشی وهمچنین فضاهای جدید بازی وپارک کودکان به این مجموعه افزوده شده است ودر آستانه سی وسومین سالگرد تا سیس مهد کودک ، دبستان دخترانه اختر ودبستان پسرانه نیک اختر آغاز به کار نموده وبیاری خداوند ودر سایه الطاف بی شائبه الهی بنا داریم تا در آینده نزدیک تا پایان تحصیلات دبیرستانی در کنار کودکان ودانش آموزان و خانواده های آنان با شیم . از خداوند متعال می خواهیم که به ما  در انجام وظایف خطیر وسرنوشت سازمان توفیق هر چه بیشتر عنایت فرماید .
آخرین بروز رسانی در دوشنبه, 12 دی 1390 ساعت 12:29